Allmänt

Brunch på Elfviks gård

Jag hade en liten överraskning planerad för min käre make och imorse när han vaknade hade jag tejpat fast ett kort på hans telefon (eftersom jag vet att den är det första han hugger tag i på morgonen). På kortet stod att vi skulle ut på äventyr och att jag gömt ytterligare ledtrådar runt om i huset.

Bara att göra det var i sig en pärs för karln vägrade ju gå och lägga sig igår kväll! Normalt sett somnar han i soffan och jag är fri att hitta på saker men igår kväll gjorde han inte det! Alls! Jag småslumrade hela kvällen men han tittade på avsnitt av serier, nån film och sen började han spela PS4! Ska han aldrig sova tänkte jag. När han till slut gav sig vid 01.30 fick jag låtsas sova kvar i soffan för att sen kunna gå runt och gömma kort. Jag är speciellt nöjd med denna:

20140315-153816.jpg

Koordinaterna leder till Elfviks gård på Lidingö där vi åt en mysig brunch med vacker utsikt mot vattnet.

20140315-154033.jpg
Erik fastnar sällan på bild men idag fick jag tre riktigt bra bilder på raken!

20140315-154136.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply