Allmänt

För sex år sedan…

Klev jag in i en lägenhet som jag tyckte var fin. ”Här kan jag bo” tänkte jag och friade till lägenhetsinnehavaren. Han accepterade förfrågan trots att han inte kände mig mer än till namnet (tur kanske?) och den kvällen blev historia. Tror vi. Minnesbilderna är lite suddiga faktiskt men det var gott vin, trevlig konversation och oartigt bortglömda andra gäster på festen.

Hur det nu var kan vi nu stå här och blicka tillbaka på sex år tillsammans. Vi har gjort mycket, vuxit tillsammans och byggt ett liv. Och det är fantastiskt, vårt liv. Nästan varje dag tittar vi på varandra och säger ”vi har det väldigt bra”. Vi älskar varandra, vårt liv och att vi bygger det tillsammans. Just nu är det i en förort, vem vet var vi hamnar längre ned längs vägen… 🙂

20140315-021539.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply