Trädgård Träning

And so it begins – helgfix i trädgården

Efter den sköna frukosten i solen slappade vi inne ett tag innan vi drog på oss träningskläder och drog ut på ett rullskidpass. Vi åkte ner till Brunnsviken och tillbaka, 14 sköna km i sol och härligt väder.

När vi kom hem ville jag inte gå in direkt utan fick för mig att jag skulle rensa ogräs i rabatten på framsidan. När det var gjort fick jag för mig att sopa lite på stenarna framför rabatten. Sen hämtade jag krattan och grejade lite och när jag väl hade den framme tänkte jag att jag kunde kratta lite dött gräs och löv. Sen kom jag på att jag skulle kunna fixa lite runt häcken och ja, så höll det på. Helt plötsligt hade jag varit ute och grejat i tre timmar!

Krattade ihop en ordentlig hög gräs och löv och kunde stolt konstatera att lökarna jag satte i höstas verkar tagit sig bra. Hoppas på påskliljor och tulpaner snart!

20140322-175239.jpg

20140322-175254.jpg

20140322-175304.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply