Träning

Lunch punch!

Kände mig lite iffy, fortfarande lite ont i magen sen igår och inte alls på humör för att svettas men jag hade ju bestämt med min kollega Hanna att vi skulle köra ett pass idag på lunchen. Bara att bita ihop och just do it.

Det blev ett rätt bra pass ändå till slut. Stakintervaller på stakmaskin och sedan löpintervaller på band. En riktigt revelation var att jag upptäckte att det var mycket lättare att springa i 12,5 km/h än 12 km/h. När jag springer i 12 känns det som att jag bromsar mig själv i varje steg. Ska öka tempot även nästa löppass och se hur det känns då. Hanna inspirerade genom att dra upp hastigheten i både 14, 15 och 16 km i timmen på sina intervaller.

Jag har fortfarande lite ont i magen men jag har ingen ångest i alla fall! Det hade jag haft om jag inte tryckt ner mig till gymmet och tränat. Skönt!

20140327-141343.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply