Allmänt Mat

Reboot Monday

Fantastisk helg med goda vänner, födelsedag, familj och mat. God och i kopiösa mängder. Hann med ett bullbak i helgen också. Mellan brakfrukosten och Drottningholmsbesöket. Jag veeet, husligheten har inga gränser nuförtiden, vilket avspeglade sig i min svägerskas utrop ”Nämen Heidi, har du bakat?!” när de kom på fika för att fira lite de med. Once and for all, baka kan jag. Och göra frukost. Allt som har socker i sig fixar jag. Det är vanlig, tråkig mat jag inte kan (vill) laga. Såsen skär sig, riset kokar över, kycklingen blir gummiaktig – sådana saker.

Anyhoo, think we got sidetracked. Det har varit mycket mat. Fet med socker i. Duger inte! Skönt med måndag igen och lite strikta rutiner!

Dagens dagsverke i bageriet i förorten!

20140330-231359.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply