Allmänt

Reboot till hälften

Lyckades med matmässig comeback idag men träningen uteblev tyvärr. Jag fick inte så mycket gjort av det jag hade planerat förrän framåt eftermiddagen men då kom jag å andra sidan in i ett skönt flow som jag inte alls ville avbryta. Den tänkta löprundan efter jobbet fick stryka på foten helt enkelt.

Idag hade jag också mitt första mentorsamtal. Det var lite awkward i början, två personer som inte alls känner varandra som ska videochatta, men det tog fart efter en stund. Det var mer ett lära-känna-samtal än något konkret men det var spännande och känns som att det blir bra.

Nu längtar jag hem till sängen och en stund med House Of Cards innan det absolut är sovdags. Imorgon bitti är det Leg Day med Pälle!

20140331-210124.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply