Allmänt

Vlogg-inspirerad!

Alltså, hela dagen har jag tänkt på alla coola tjejer och killar från igår som skapar coola, roliga, grymma, fina, inspirerande och konstiga videos mer eller mindre dagligen. Jag har spenderat lite tid med att kika på ett par under dagen och man blir ju väldigt sugen faktiskt.

Jag har faktiskt testat att videoblogga lite förut på min gamla blogg, Dåligt Samvete, men det blev inte av att jag gjorde så värst många av dem. Det kändes liksom som om man borde lägga lite mer tid och kraft på den typen av inlägg. Skulle gärna göra mer en serie liksom, eller ett program som blev ett avsnitt i veckan. Skulle det vara roligt att se? Ett program i veckan med mig? Det skulle handla om typ radhusleverne med trädgård och inredning. Lite bakning kanske. What you think?

Här är lite från mitt tidigare vloggande. Som man kan se på datumen var det ju ett ordentligt tag sedan jag gjorde videos sist…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply