Trädgård

A tad crazy…

Jo, jag inser att det är borderline knasigt hur mycket trädgården upptar mina tankar just nu. Det är också väldigt oväntat att jag skulle snöa in på just detta. Jag menar, är ju uppväxt med stor trädgård men den var ju inte så spännande då och det var ju knappast så att jag direkt engagerade mig i dess utformning. Det hade nog bara varit välkommet från fädernet tror jag, men nej.

Därför är jag så förvånad över mig själv att jag går all in på det här. A moment of clarity slog mig imorse när jag gick upp tidigt så att jag skulle få tid över att sätta ihop trädgårdsslangsvindan. Ja, det gjorde jag. Och jag satte ihop den till 90 % också sen fick jag slut på tid. Anledningen? Det har inte regnat sedan jag gödslade gräsmattan så jag måste vattna den. Gör man inte det är det dåligt tydligen. Erik jobbar hemma idag så han har fått uppdraget att bygga klart och sedan vattna.

/Heidi – numera trädgårdsidiot

20140417-084038.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply