Trädgård

Gräsmattetävlingen är påbörjad!

Alla som känner mig vet att jag gillar att tävla. Spelar ingen större roll i vad egentligen, bara jag kan tävla. Och vinna! 😉

Nu har slaget om radhuslängans finaste gräsmatta börjat. Den enda som tävlar hittills är jag själv men alla andra ska vara gröna av avund på vår fina gräsmatta. Vet inte om det här är ett så attraktivt karaktärsdrag egentligen men skitsamma!

Hela förmiddagen har jag varit ute och rensat ogräs (maskrosorna är ihärdiga jävlar) och klippt gräset med handjagaren. Jag kan säga att slänten är sjukt jobbig att klippa. Behöver inte direkt ha ångest över att jag inte varit på gymmet idag. Erik har sedan vattnat den så nu sitter vi och beundrar hur bra det blev.

En tur till återbruket och en sväng förbi Hornbach sen stänger vi dagens trädgårdsfixande!

20140426-135328.jpg

20140426-135344.jpg

20140426-135354.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply