Mat

Positivt vin!

Det kanske inte smakar rätt i munnen med vin idag om du var ute och rumlade igår men jag har hittat ett roligt och uppmuntrande vin!

En av mina vänner i Shanghai la upp en bild av vinflaskor hon fått levererade hem av den lokala vinbutiken. Kolla rosévinet!

Pepp! heter vinet och efter lite googlande hittade jag dem på någon slags österrikisk agent som heter Toa (omoget fniss!). Vinet finns i vitt, rosé och rött och beskrivs som easy drinking och som ”basic wines for novices” vilket kanske inte bådar gott för kvaliteten men jag blir sugen på att testa. Nån som vill vara med på en låda och ha vinklubb om jag lyckas klura ut hur man får tag i dem? Systemet har dem inte så förmodligen måste man genom Franz – Toa-agenten. Fniss!

20140501-155125.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply