Allmänt

En dag i soffan…

…blev det visst ändå. Magen protesterar varje gång jag äter något – samtidigt som det blir värre om jag inte äter. Moment 22, typ. Som tur är brukar de värsta dagarna inte vara så många. Det borde vara bättre redan imorgon.

En annan sak som är bra är att jag kan ligga och njuta av mitt Guilty Pleasure: TV-program som av de flesta skulle benämna skräp-TV. Jag håller inte med, jag gillar sånt! Man behöver inte alltid ägna sig åt hjärngymnastik och allvarliga tankar.

Idag har jag njutit av brittiska programmet Property Ladder (älskar det och blir alltid toksugen på att renovera när jag ser det), Real House Wives Of Miami (inte lika bra som Atlantas fruar men vi fruar måste stötta varandra regardless) och nu går klassikern Clueless (”why do I need to learn how to park, it’s valet wherever I go”).

Träningskläderna är fortfarande på dock!

20140503-141812.jpg

20140503-142211.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply