Allmänt

Favoritstassen

Det låter kanske knäppt men det finns inget som är så skönt som att hoppa i träningskläder direkt på morgonen. Glida runt i tights och en skön tröja. Snyggt är det också. Jag tycker nästan att mina träningskläder är snyggare än mina vanliga kläder!

Jag hoppas att jag får chans att använda dem som de var ägnade också. Igår var en dålig dag för magen, den ville inte samarbeta, men nu när jag ligger i soffan efter att ha ätit frukost verkar den ha slagit in på samma spår. Det värsta med magkatarr när den slår till ordentligt är att jag inte kan göra något. Jag kan bara ligga ner och göra inget. Och så blir jag trött och orkeslös.

Men där är jag inte än! Och med lite tur vänder det idag under dagen. Jag hoppas!

20140503-091623.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply