Allmänt

Byta namn på bloggen?

Might as well, det håller ju på att bli en blogg om endast magen det här. Ett inlägg till, sen säger jag inget mer.

I alla fall. Status oförändrat. Så fort jag äter något svider det i magen ett tag senare. Jag blir trött, seg, sur – the works. Min mamma ringde för ett tag sedan och ville att jag skulle skippa gluten för att se om det hjälper, men, aj dånt nåv. Det känns inte helt rimligt. Jag vet att det finns ivriga förespråkare mot gluten och att det ska vara så fantastiskt att sluta med det. Min naprapat Wille är en av dem. Meneh, njae. Tror inte riktigt att det är boven.

Dagen har ägnats i soffan på hemmakontoret. Det är ibland väldigt skönt att jobba hemifrån, särskilt om man har lyxen att ha ett kontor som vi har. Men efter att ha varit ganska stilla i fyra dagar börjar det klia i nerven att vara någon annan stans. Vi får se hur det känns imorgon.

Så färdig-gnällt på magen. Imorgon blir det något helt annat! Promise!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply