Allmänt

Baglady

Sorry för låg frekvens på bloggande de senaste dagarna. Har dels haft mycket att göra jobbmässigt, dels inte haft något skoj att blogga om.

Idag var dock den stora dagen jag tog mig utanför huset en längre stund och lyckades hålla ihop det rätt bra på jobbet. Därför tänkte jag också våga mig på kör-repetition ikväll, hoppas kroppen håller för det. Man använder ju rätt mycket magmuskler för att sjunga. Så jag har packat mina väskor, en för noter och en för allt annat stök jag alltid släpar med mig och är på väg till repet!

PS, en grej som jag kan bli helt vansinnig på är när man sitter på tunnelbanan och försöker ta en bra bild och så kränger vagnen fram och tillbaka så allt blir helt oskarpt. I-landsproblem så det står härliga till men så är det.

20140507-182657.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply