Mat

Det här med bilder

Imorse åt jag frukost på Nybrogatan 38 med en kollega och Tove från Aller. Det är ett riktigt trevligt ställe och jag åt deras havregrynsgröt med äppelkompott – to die for! Om man blir exalterad av frukostmat alltså.

I alla fall, mitt i allt bizniz-talk kom vi in på bilder och fotografering. Och bildernas betydelse för bloggar. Jag vet, I take sucky bilder. Använder ju bara mobilen och kan inte så mycket om ljus och så. Men jag ska nog ta och skaffa mig en systemkamera och lära mig fota lite bättre! Det är ju tydligt att det behövs när man tittar på nedan ganska kassa försök att dokumentera vår frukost. Visst ser det aptitretande ut? Inte? Nähä, men svingott var det i alla fall! Man får den serverad med varm, skummad mjölk. Sa jag det? 🙂

20140508-222258.jpg

20140508-222314.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply