Allmänt

Willys people

Det blev som jag förutspådde, vid midnatt var vi hemma. Anfallet släppte och då fanns det inte mer de kunde göra för honom där. Läkaren trodde mer på gallsten än njursten så de kommande veckorna blir det lite undersökningar.

Eftersom vi åkte direkt till akuten efter jobbet igår, hann bara hem och dumpade datorn, var kylen helt tom nu på morgonen. No choice but go shopping då.

Och jag har en regel,ok, jag har många men bara en som jag verkligen följer (de andra är mer guidelines) och det är: gå aldrig, aldrig aldrig utanför huset i mysbyxor. Men idag orkade jag inte byta om när vi var tvungna att gå ut. Osminkad, fett hår och mjukisbyxor i affären. Felt like such trash! Kröp längs gångarna där på Willys och hoppades att jag inte skulle möta nån kändis.

Well, jag överlevde och nu är jag lite nöjd över att vi storhandlat kl 9 på morgonen en lördag!

20140510-100251.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply