Mat

Banana rama dingdong

Hade lite tråkiga bananer hemma så jag beslöt mig för att svänga ihop en banankaka lagom till finalen. Erik gillar inte banankaka så jag satte i mig halva själv (hej ångest!), haha!

Om jag får säga det själv så blev den sjukt god! Fast jag har ett problem med att den aldrig blir helt färdig i mitten trots att den får vara inne längre än vad receptet säger. Sedan sjunker den ihop när den svalnar och blir en kompakt limpa. Är det fler som får det så? Jag har iofs bara testat två gånger och då med två olika recept, igår körde jag på Leilas (minus valnötterna).

2014-05-10 21.02.08

2014-05-10 20.41.59

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  sofia
  maj 11, 2014 at 2:44 e m

  Du får prova receptet jag gjorde häromdagen: saftig rakt igenom och fantastiskt god! Påminn mig i veckan!

 • Reply
  sofia
  maj 11, 2014 at 2:44 e m

  Du får prova receptet jag gjorde häromdagen: saftig rakt igenom och fantastiskt god! Påminn mig i veckan!

 • Reply
  sofia
  maj 11, 2014 at 2:44 e m

  Du får prova receptet jag gjorde häromdagen: saftig rakt igenom och fantastiskt god! Påminn mig i veckan!

 • Reply
  Christine
  maj 11, 2014 at 6:28 e m

  Mitt bästa banana bread är Martha Stewart’s recept, superenkelt och kalasgott (har till och med lyckats omvända två f.d. haters till banana bread lovers med det). Gräddfil istället för smör gör stor skillnad, och kakan håller sig lagom luftig och saftig. Beroende på ugn och form kan du behöva variera tiden, känn efter med en sticka.
  http://www.marthastewart.com/312772/banana-bread

  • Reply
   admin
   maj 11, 2014 at 7:07 e m

   Spännande! Det ska jag testa!

 • Reply
  Christine
  maj 11, 2014 at 6:28 e m

  Mitt bästa banana bread är Martha Stewart’s recept, superenkelt och kalasgott (har till och med lyckats omvända två f.d. haters till banana bread lovers med det). Gräddfil istället för smör gör stor skillnad, och kakan håller sig lagom luftig och saftig. Beroende på ugn och form kan du behöva variera tiden, känn efter med en sticka.
  http://www.marthastewart.com/312772/banana-bread

  • Reply
   admin
   maj 11, 2014 at 7:07 e m

   Spännande! Det ska jag testa!

 • Reply
  Christine
  maj 11, 2014 at 6:28 e m

  Mitt bästa banana bread är Martha Stewart’s recept, superenkelt och kalasgott (har till och med lyckats omvända två f.d. haters till banana bread lovers med det). Gräddfil istället för smör gör stor skillnad, och kakan håller sig lagom luftig och saftig. Beroende på ugn och form kan du behöva variera tiden, känn efter med en sticka.
  http://www.marthastewart.com/312772/banana-bread

  • Reply
   admin
   maj 11, 2014 at 7:07 e m

   Spännande! Det ska jag testa!

  Leave a Reply