Träning

Tävlingsnerven har vaknat igen

Det är knappt en månad kvar till loppet i New York och jag är minst sagt frustrerad. Sjukdom av olika sorter har effektivt motarbetat min form och jag är inte nöjd med det. Det är surt när man har målbilder och det inte blir som man tänkt. Det är inte kört än, ska inte måla fan på väggen, springa en mil fixar jag ju, det var 50-minutersgränsen jag ville ned till bara.

Så därför kikar jag framåt mot nästa utmaning. Funtar på rullskidloppet i Trollhättan, Alliansloppet. Frågan är bara 48, 32 eller 16km? Det längsta jag åkt skidor öht är ca 43 km. Då var jag arg som ett bi när jag var färdig men det känns ju mesigt att köra kortare sträckor. Måste fundera på hur badass mitt ego tvingar mig att vara. Anmälan öppnade i fredags men med ett tak på 1000 åkare gäller det att fundera fort!

20140516-231843.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply