Träning

Tomhet efter fusk

Seg dag idag. Fast det är torsdag och egentligen långt kvar till den riktiga helgen känns det verkligen som jag jobbat full vecka.

Vi har ätit frukost och sett på dokumentären om Lance Armstrong. Det är en mäktig berättelse och det är tydligt att han förlorade greppet om verkligheten. Jag själv känner mest tomhet efter att ha sett filmen faktiskt. Jag känner ingenting alls för Armstrong. Inte ilska, inte medlidande. Om något bara att doping påverkar långt mycket mer än bara de idrottsliga prestationerna hos den dopade själv. Det sätter en hel sport ur spel. Som allt fusk gör oavsett var det inträffar.

För att jaga bort tomheten har vi varit ut på en tur rullskidor. Svett och träning på ärligt vis. 19 km i motvind.

20140529-161733-58653046.jpg

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  pilla
  augusti 15, 2017 at 6:57 e m

  Exakt, finns det något tristare än slow tempo på jobbet. Passar inte mig.

 • Reply
  pilla
  augusti 15, 2017 at 6:57 e m

  Exakt, finns det något tristare än slow tempo på jobbet. Passar inte mig.

 • Reply
  pilla
  augusti 15, 2017 at 6:57 e m

  Exakt, finns det något tristare än slow tempo på jobbet. Passar inte mig.

 • Reply
  pilla
  augusti 15, 2017 at 6:57 e m

  Exakt, finns det något tristare än slow tempo på jobbet. Passar inte mig.

 • Reply
  pilla
  augusti 15, 2017 at 6:57 e m

  Exakt, finns det något tristare än slow tempo på jobbet. Passar inte mig.

 • Reply
  pilla
  augusti 15, 2017 at 6:57 e m

  Exakt, finns det något tristare än slow tempo på jobbet. Passar inte mig.

 • Leave a Reply