Allmänt

What is this sorcery?

Jag kan inte hjälpa annat än att känna mig saboterad och motarbetad. Här har jag tränat hela helgen, fått kroppen att stämma, ätit bra mat, sovit mycket – och så blir jag sjuk?! WTF!

Igår kväll var jag på fest och mot slutet av kvällen kände jag hur halsen snördes ihop och näsan cloggade sig men jag drog parallellen till allergi eftersom det verkade bli värre varje gång balkongdörren var öppen. Men imorse vaknade jag med brinnande hals och när jag gapade och tittade in ser den ut att vara infekterad för det är typ variga, vita fält på båda sidor. Så streptokocker kanske? Jag vet inte.

Jag är i alla fall mycket sur. Om det är något som ska hålla på länge känns det ju inte så skoj med tanke på att det är två veckor kvar till loppet. Någon som vet varför kroppen motarbetar mig såhär?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply