Outfits

Woodbury Commons – Haul

Jag tänkte att jag skulle göra en haul-video som de coola kidsen men jag hade lite teknikproblem så ni får nöja er med helt vanliga foton. Som inte blev helt skarpa heller. I suck! Haha!

Meneh i alle fall. Woodbury Commons – shoppingmecka med allt man kan önska sig av alla märken och kläder. Jag hade såklart siktet inställt på Banana Republic där jag fick med mig en kjol, två blusar, ett statement halsband (!), matchande armband och en sjal. Fokus låg på jobbkläder framför allt, så jag känner mig väldigt nöjd. Det fina när man köper stora halsband från BR är att man får en fin ask med. Det gör att det känns extra lyxigt och inte bara som vanliga bijouterier.

2014-06-10 18.05.41 2014-06-10 18.19.36Sedan fyllde jag på förrådet med en bomullskjorta och kofta från Tommy Hilfiger, sportstrumpor och underkläder från UnderArmour och så ett par flipflops från Superdry som jag kan knata in och ut ur huset med i sommar när vi grillar (våga vägra crocs!).

2014-06-10 18.12.33

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply