Allmänt

Snart dags att fara hemåt

Så har resan snart kommit till sitt slut. Om några timmar packar vi ihop väskorna för sista gången och far ut till flygplatsen. JAG VILL INTE!!! Visst, jag längtar hem till gräsmattan (fatta hur mycket den har vuxit!) men det är något speciellt med att vara här. Det är bara att spara slantar som bara den så vi kan åka tillbaka snart igen.

Vi avslutade semestern storartat på en italiensk bistro med god mat, gott vin och massa skratt. Fadersfiguren fyller nämligen 60 om ett par veckor (ett av svepskälen vi använde för att åka hit) och igår kväll var det liksom hans kväll.

Upptäckte att NYRR, New York Road Runners, organisationen bakom loppet har lagt upp lite bilder på sin sajt från gårdagens strapats och där syns faktiskt både jag och modern! Famous! Haha! Hade vi göttiga startplatser, eller vad? Nästa gång ska jag kunna backa upp den med kondition också och inte vara hämmad av monstervirus.

Nepp, nu upp ur sängen. Packa, frukost och sen ett liiitet ärende till. Toodles!

MINI14_WomenRun02

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply