Allmänt

En bild i fart

Jag tänkte ta en fartbild till idag, tog ju cykelbilden igår, för att visa att det går undan även när jag går. Det gick sådär. Eller. Jag fick till någon slags konstig blick och skuggorna la sig så det ser ut som jag har supermycket smink på mig. Haha! Ser ut som en superbitch!

Anyway. Tar tunnelbanan idag. Måste säga att it has it’s merits. Det går ju betydligt fortare att ta sig till jobbet med den och jag slipper komma fram genomsvettig och ha med ombyte. Och så kan jag blogga på väg in till jobbet också.

Men jag ska fortsätta cykla. Det är trots allt väldigt skönt när det inte pissregnar. Och så finns det inga barn som testar hur mycket lungkapacitet de har. Det är ju en helt klar fördel…

20140626-083753-31073792.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply