Allmänt

Breakfast in the sun

Sommar!!! Such wow!

Det känns smått otroligt att det är varmt och att man kan gå i shorts helt plötsligt. Vi har ju inte varit bortskämda med det kan man säga.

Jag ligger i våra loungemöbler på baksidan och slappar efter frukosten. Läser några magasin jag köpte i New York men inte hunnit läsa. Så glad att jag klippte gräset igår för då går det utmärkt att slappa nu. Lite senare ska jag visa er vad jag gjorde mer igår. Väldigt stolt över det måste jag säga. Ni ska få se!

Kom på att ni inte fått se loungemöblerna heller. De kom vid midsommar men sedan dess har ju vädret varit bedrövligt så jag har inte haft tillfälle att visa dem. Det kommer också lite senare. Dagens bild blir en liten sneak peek helt enkelt!

Nu blir’e djupdykning i amerikanska Vouge!

20140705-092723-34043783.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply