Skönhet

Lyx i vardagen

Tittade ned på mina fötter igår och insåg att de behövde lite kärlek. Tårna har inte fått något sedan pedikyren i New York i juni och det var dags igen tyckte jag. Därför spenderar jag min lunchtimme med att få benen omhändertagna på Fingers and Toes på Lästmakargatan.

Jag har varit här en gång förut och då var jag jättenöjd med behandlingen men färgen torkade aldrig och blev helt utsmetad. Jag fick gå tillbaka flera gånger och sitta länge, länge i torken. Men då var det vinter och fötterna skulle ner i vinterkängor. Nu är det sommar och jag kan gå i flipflop tillbaka till kontoret. Får hoppas att färgen håller den här gången!

Hursomhelst, det är fantastiskt att få lite ompyssling på en måndag! Det gör det lite lättare att hålla ut två veckor till , till semestern!

20140707-134604-49564326.jpg

20140707-141941-51581743.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply