Träning

Invigning i sekten

Vi har skapat en ny medlem i rullskidsekten ikväll. Min vän Christopher hörde av sig här om veckan och undrade om rullskidor är roligt och självklart missar jag inte en möjlighet att få någon att konvertera så ikväll har vi premiäråkt.

Och det gick långt över förväntan! Det var superkul och Christopher gjorde stora framsteg på bara en timme! Vi filmade lite för att han ska få se hur det såg ut under första rundan när han har åkt ett par mil.

För egen del, om jag får skryta lite, var det tredje gången i träningskläder idag. Löpning imorse, styrka på kvällen och så rullisar ikväll då även om det inte var så mycket till träningspass eftersom vi mest övade teknik. Nöjd med dagens insats, helt klart!

20140708-220515-79515708.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply