Allmänt

When nobody thinks you’re funny…

Vi skojade om Spoc här på eftermiddagen, en kollega och jag. Ni vet han från Stark Trek som särar på fingrarna likt ett V. Vi testade om han kunde göra det med båda händerna (jag kan, han inte) och så satt jag där och ”klippte” med fingrarna som typ klor. Eftersom jag är norsk har jag under min levnadstid hört varenda Norge-historia som finns säkert 300 gånger, bland annat den om räkan som sa att den var en hummer (har aldrig fattat skämtet dock).

Och nu satt jag där och klippte med ”klorna” och var norsk så då blev det lite putslustigt med ’Jeg er en hummer’.

Kastade genast ut det på Instagram och Facebook för det här blir ju en like-raket trodde jag. Men nej, inte ens lite. Det är tufft att inse att man inte är rolig. Well, jag hade roligt åt det i alla fall. Och min kollega som artigt skrattade trots att han aldrig hört hummerskämtet förut. Så är han inte norsk heller.

/Hummern

20140709-195421-71661449.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply