Allmänt

Låttexter – vad sjunger de egentligen?

20140710-092507-33907218.jpgNär jag var 10-12 någonstans var Ace of Base de hetaste heta. Det var nog faktiskt den första CD:n jag köpte helt själv för egna pengar. All that she wants snurrade flitigt och jag minns att jag kämpade med att förstå texten.

Vi hade precis börjat lära oss lite engelska så jag fattade ju typ orden men inte alls meningen och jag minns att jag tyckte det var konstigt att allt hon ville var att få en bebis till. Särskilt eftersom hon skulle vara borta dagen därpå. Sen lärde vi oss det där med is och isn’t och då trodde jag mig höra att hon inte ville ha en bebis till (vilket made sense eftersom hon skulle sticka).

Sen har jag nog inte lyssnat på den låten sedan dess. Så i nästan 20 år har det varit ett olöst mysterium. Tills imorse när jag var ute och sprang och jag slog på en av Spotifys egna listor (tips för nostalgi, dra på Songs to sing in the shower) och där var den. Polletten ramlade ner och jag ba: jaaaahaaa, det är DET hon sjunger. Sådär 100 år efter alla andra, haha!

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  pilla
  september 21, 2017 at 7:06 f m

  Var och besökte ditt Downtown camper igår. Vilket härligt ställe. Kändes som en bit av Åre mitt i schmeten.

  • Reply
   Heidi Wold
   oktober 12, 2017 at 1:26 e m

   Vad roligt att du gillar det! Jag har ju svårt att inte vara partisk men det är ett fantastiskt hotell tycker jag!

 • Reply
  pilla
  september 21, 2017 at 7:06 f m

  Var och besökte ditt Downtown camper igår. Vilket härligt ställe. Kändes som en bit av Åre mitt i schmeten.

  • Reply
   Heidi Wold
   oktober 12, 2017 at 1:26 e m

   Vad roligt att du gillar det! Jag har ju svårt att inte vara partisk men det är ett fantastiskt hotell tycker jag!

 • Reply
  pilla
  september 21, 2017 at 7:06 f m

  Var och besökte ditt Downtown camper igår. Vilket härligt ställe. Kändes som en bit av Åre mitt i schmeten.

  • Reply
   Heidi Wold
   oktober 12, 2017 at 1:26 e m

   Vad roligt att du gillar det! Jag har ju svårt att inte vara partisk men det är ett fantastiskt hotell tycker jag!

 • Reply
  pilla
  september 21, 2017 at 7:06 f m

  Var och besökte ditt Downtown camper igår. Vilket härligt ställe. Kändes som en bit av Åre mitt i schmeten.

  • Reply
   Heidi Wold
   oktober 12, 2017 at 1:26 e m

   Vad roligt att du gillar det! Jag har ju svårt att inte vara partisk men det är ett fantastiskt hotell tycker jag!

 • Reply
  pilla
  september 21, 2017 at 7:06 f m

  Var och besökte ditt Downtown camper igår. Vilket härligt ställe. Kändes som en bit av Åre mitt i schmeten.

  • Reply
   Heidi Wold
   oktober 12, 2017 at 1:26 e m

   Vad roligt att du gillar det! Jag har ju svårt att inte vara partisk men det är ett fantastiskt hotell tycker jag!

 • Reply
  pilla
  september 21, 2017 at 7:06 f m

  Var och besökte ditt Downtown camper igår. Vilket härligt ställe. Kändes som en bit av Åre mitt i schmeten.

  • Reply
   Heidi Wold
   oktober 12, 2017 at 1:26 e m

   Vad roligt att du gillar det! Jag har ju svårt att inte vara partisk men det är ett fantastiskt hotell tycker jag!

  Leave a Reply