Outfits

Det där med sommarhatt

Igår kväll köpte jag med mig brittiska Elle på väg hem. Bläddrade igenom den nu på morgonen och fastnade för ett uppslag med en plocksida för glamoröst resande. Och självklart var den med, den där hatten man ska ha nu på sommaren.

Jag tycker att den återkommer ungefär varannan sommar och varje gång står jag där i affären och nyper i en, funderar på om jag ska ta med den hem. Fast jag gör det aldrig. För liksom, det ser så skumt ut att bära hatt! Vi gör det ju aldrig här! Det är väl en sak på stranden kanske men aldrig liksom sådär chict till en vardagsoutfit som på bilderna i glossy magazines.

Nu är jag en av dem som faktiskt passar i hatt, jag har alltid gillat hattar och äger faktiskt ett par men aldrig att jag skulle ha på mig dem utanför klädkammaren. Fast varför inte tänker jag nu. Kanske jag ska gå och köpa en sån där sommarhatt och bära den bara för att. Hmm…

20140715-092644-34004341.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply