Outfits Träning

Shut up and take my money!

Igår upptäckte jag via en amerikansk modebloggare jag följer att varumärket Tory Burch och Fitbit gjort ett designsamarbete och ha-begäret kickade in med full kraft.

Fitbit är ett armband och en app som mäter vilka framsteg man gör hälsomässigt. Typ hur man sover på natten, hur många steg man går på en dag och sånt. Jag har länge sneglat på ett men de är ju inte så himlans stylish va. Until now. OMG!!! Kolla här vad snygga!

Jag hade väldigt gärna lagt vantarna på guldarmbandet men det är lite trixigt att få tag i ett. Förbeställningen verkar bara vara tillgänglig om man bor i USA, behövde till exempel ändra region på Tory Burch sajt till USA bara för att få se dem. Pressbilder var inte heller lätt att få tag i så denna har jag lånat från Glamazonblog.com.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  listoplisto
  juli 19, 2014 at 6:38 e m

  Åh, snyggt, väckte absolut ha-begäret!

 • Reply
  listoplisto
  juli 19, 2014 at 6:38 e m

  Åh, snyggt, väckte absolut ha-begäret!

 • Reply
  listoplisto
  juli 19, 2014 at 6:38 e m

  Åh, snyggt, väckte absolut ha-begäret!

 • Leave a Reply