Träning

Nytt rekord i Ursvik!

För mig alltså, det var knappast något banrekord men tänk vilken skillnad a drop of 10 grader kan göra för farten! Sist jag sprang, i lördags tror jag det var, joggade jag mig runt på 1.07 (1 timme och 7 minuter alltså) och var sopslut. Ikväll satte jag pb med 58.07 med en faktiskt ganska behaglig runda.

Jag är skitnöjd med tiden, Ursvik är en väldigt kuperad bana, och jag är väldigt nöjd med att jag tog mig ut på ett andra pass idag. Jag prokrastinerade duktigt det här passet med men samtidigt var det väldigt skönt att springa när temperaturen sjunkit ordentligt.

Men telefonens gps och Funbeat är inte kompis med banan. Den hävdar att den är 500 meter för kort och kilometertiderna Funbeat-damen levererade i örat tyckte jag inte alls stämde överens med verkligheten. Jag tyckte att jag sprang mycket fortare än så. Mäter man sluttid var jag i alla fall nästan 10 minuter snabbare idag än i lördags. Det är rätt coolt!

Btw, när jag sprang lyssnade jag på poddversionen av dagens sommarpratare Anna von Bayern – lyssna på det!

20140728-224358-81838571.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply