Skönhet Trädgård

Vattnet inte för blonda flickor

Eftermiddagen och kvällen har det klippts massor. När vi kom hem från gymmet klippte vi häcken för första gången. Det ser… eh, lite ojämnt ut men jag tänker att det tar lite tid att forma en häck. Missade dock både före- och efterbild och nu är det lite för mörkt. Ni får se imöra!

Sedan for jag in till stan och klippte barret hos Mia. Inte mycket alls faktiskt, endast ett tränat öga kan se att det fattas en centimeter här och där. Jag har också kolorerat lite. Vattnet här i Sundbyberg är inte så bra för blondiner. Vi tenderar att få en otäck nyans av grönt i vårt hår. Jag vet inte varför men det är i alla fall skönt att bli av med det! Nu är håret i en fin karamellig blond färg igen.

20140806-214948-78588900.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply