Allmänt

Lång dag med mera bränder

Efter morgonens konstaterade av röklukt for jag iväg till Söder för att få mina stackars naglar tillfixade. Det är hela fem veckor sedan jag var där sist och de var i ett bedrövligt skick. Särskilt eftersom jag själv varit framme och opererat med filen och nagellack. Det framgår med all önskvärd tydlighet att jag inte ska quit my day job och bli nagelterapeut så jag har inte visat er resultatet.

I alla fall. Bäst som vi satt där och diskuterade nyanser började det lukta rök. Alltså en annan typ av rök. Och så hörde vi några skumma, höga smällar. Det visade sig att en buss brann livligt runt knuten och tjock, svart rök bolmade bland husen. Bussen var helt övertänd när vi inte längre kunde hålla nyfikenheten tillbaka och smet dit för att kolla. Sensationslystna? Vi? Neeej…

I give you rök utanför salongsfönster och utbränd buss.

IMG_0815.JPG

IMG_0820.JPG

Hur det var kom vi i alla fall fram till en färg att sätta på naglarna. Inspirationsförlagan från Pinterest och resultatet. I två helt ojämförbara ljus givetvis.

IMG_0826.JPG

IMG_0825.JPG

Sen har jag fikat, donat med InDesign ett gott tag för ett hemligt projekt, läst ut en bok och kommit med undanflykter för att inte träna och därmed sett till att jag måste köra två pass imorgon. Bra Heidi!

Nu ska jag sova. God natt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply