Tävling

Race report

Ligger i sängen på ett hotellrum i Trollhättan och pustar ut. Tidigare idag åkte jag 32 km rullskidlopp och lyckades att komma in under mitt mål på två timmar vilket gav mig en 14:e plats i min klass och 46:e totalt. Väldigt nöjd med det måste jag säga.

Anledningen till att jag inte nämnt loppet här på bloggen förens nu var att jag inte ville jinxa det och bli sjuk och inte kunna starta. Det har hänt förut om man så säger. Tvingats hoppa över ett gäng Tjejvasor och ett antal löplopp de senaste åren. I alla fall, det var faktiskt på håret att jag kunde starta med min jäkla krånglande mage.

Vi har firat loppet med en rejäl burgare och ikväll blir det slappande på rummet. Både Erik och jag är rätt trötta så vi har provianterat lite förnödenheter och tänker filmkväll i sängen – så skönt!

Hoppas ni haft en fin lördag!

IMG_1046.JPG

IMG_1049-0.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply