Allmänt

Chicgalan 2014

Vilken kväll och vilken fest!! Chic och Charlotta Flinkenberg med crew vet verkligen hur man ordnar en gala.

Berns var helt klart rätt plats för skådespelet och det var verkligen glammigt hela vägen! Ni vet ju att jag hade ångest för klädvalet och jag valde till slut den långa klänningen – helt rätt val. Alla var uppklädda till tänderna och det var så roligt att se. Annars är vi rätt dåliga på att klä upp oss här tycker jag.

Jag försökte fota men det var helt omöjligt med ljuset där inne. Telefonen var värdelös och alla bilder ser helt grumliga ut. Skulle behövt en riktig kamera med ordentlig blixt för att få till det där.

Nu är det en trött fru som åker taxi hem till förorten!

IMG_1206.JPG

IMG_1183.JPG

IMG_1208.JPG

IMG_1185.JPG

IMG_1206-0.JPG

IMG_1216.JPG

IMG_1208-0.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply