Allmänt Outfits

Eventful morning

Det har hänt mycket på de få morgontimmarna här. Jag har sprungit en runda, haft en liten nagelkris och Erik har kört Ice Bucket Challenge. Lägger upp en video på det senare, väldigt kul!

När det gäller kvällens event har jag kommit ner till två klänningar, en lång och en kort, och båda får följa med till jobbet för ett sista-minuten-beslut innan galan. Sedan har ett par av naglarna börjat krackelera och nästan ramla av, hence ovan nämna kris, så det jag så omsorgsfullt målade i vinrött igår kväll fick nu göras om i hastverk. Det är inte helt lätt att göra sig klar med spretande fingrar och naglar man är rädd om. Höger pekfinger är värst skadad men jag la på extra tjockt så det ser ut som ljuset spelar en ett spratt på lite håll. Tittar man närmare är det förstås katastrof men, jaja… Det kan verka banalt men naglarna är en liten men viktig detalj för helheten. Som synes på bilden framgår det ju tydligt att det inte blev världens bästa utförande, och så blev det lite juligt med Guldbaggen jag valde att behålla.

Nej, nu fokus på dagens göromål så får klädbestyren vänta till ikväll.

IMG_1178.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply