Allmänt

Goodiebag Galore

Den här veckan har ju varit lyxigare utöver det vanliga med två fantastiska event. Elle/Marc Jacobs i onsdags och Chicgalan i torsdags. Och som om inte det var nog att bara få gå på kalas får man också en trevlig goodiebag med sig hem. Här är skörden från veckan:

Elle/Marc Jacobs

IMG_1237.JPG
Schampo, balsam och hårspray i perfekta förpackningar för gymväskan från Kims, läppstiftet där är en penna från Marc Jacobs och också parfymprovet på Daisy Dreams och till sist ett presentkort med rabatt på spa-behandling och ett prov på en olja jag inte räknat ut hur jag ska använda än. Och så nya numret av Elle förstås!

Chic

IMG_1232.JPG
Moderskeppet av goodiebags! Proppad med massa saker jag gillar!
Lenor sköljmedel i lyxvarianten, Eucerin hyaluron-filer dag och nattcreme, Bio-Oil kroppsolja, Make My Day lotion från Ldb, läppbalsam från Browbar, Body Shop kittade rejält med body scrub, make-up remover, duschgel, handcreme, läppstift, rouge och highlighter, choklad från Lindt, boken Otrohet av Paulo Coelho, liten burk Cola Light och ett halsband man fick välja själv från Guldfynd. Såklart också nya numret av Chic.

IMG_1235.JPG

IMG_1233.JPG

IMG_1234.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply