Uncategorized

Praline Queen

Det är jag det, haha! Nej, inte direkt men jag är lite bättre på det nu än jag var förut. Till stor del var det som jag gjorde själv i julas, jag har bara fått lite pointers om vad jag ska tänka på och hur jag ska göra vissa moment lite smidigare. Gjorde också tryfflar och det var där jag lärde mig mest egentligen. Framförallt fick jag smarta tips på hur man ska forma och pudra dem.

Allt som allt kom jag hem med en sorts praliner (mörk choklad med hallonfyllning) och fem sorters tryfflar; hallon, lakrits, kardemumma och kanel, ingefära och så chili.

Kursen var på Medborgarskolan och var fyra timmar lång. Dessa timmar försvann helt sjukt fort! Hux flux var vi färdiga!

IMG_1353.JPG

IMG_1352.JPG

IMG_1354.JPG

IMG_1360.JPG

IMG_1365.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply