Skönhet

Nagelkris averted

Alltså, jag har i typ två veckor gått runt med jordens fulaste naglar som jag tvingats måla själv ett par gånger för att de knäckts och gått av och varit allmänt risiga. Jag har knappt velat skaka hand eller gestikulera för att tassarna varit så bedrövliga. Det var därför väldigt välbehövligt att få dem fixade idag.

Eftersom Sofia på Studio Boston precis fått en liten dotter fick jag gå till en annan salong. Sofia rekommenderade REQ på Sveavägen vilket passade mig perfekt, inte alls långt från jobbet, och där fick jag hjälp av Kicki att förvandla mina trasor till vackra naglar.

Valde en höstig lila och med inslaget av guld som jag kört på nu ett tag. Har snöat in på det. Jag är väldigt nöjd och kan äntligen gestikulera vilt igen. Något min man gillar att reta mig för…

IMG_1432.JPG

IMG_1428.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply