Allmänt Mat

Fancy Friday Finlunch

Tvungen att få med ett F till…

I alla fall. I somras fyllde en av mina äldsta vänner 30 och när hon skulle ha sitt party valde min mage att totalprotestera. Istället fick det bli ett försenat firande över lunch på Wienercafét. Väldigt god mat, atmosfär och förstås sällskap.

Clara och jag går way back till högstadiet där vi gjorde korridorerna osäkra och diskuterade politik sent på nätterna när vi sov över hos varandra. Vi brukade också sminka oss och ta massa foton på varandra. Jag letade genom mina gömmor och hittade ett av dem på Clara. Fast det kommer nog inte se internets ljus, haha. Det kommer inte det ton av foton jag har på mig själv från den tiden heller att göra, verkligen tur att man växte upp på pappersbildens tid.

Har ni vägarna förbi Wienercafét tycker jag ni ska prova kantarellpajen – sjukt god!

IMG_1470.JPG

IMG_1469.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply