Allmänt

Rain drops falling on my head…

Alltså! Vad det regnar! Det stod att det skulle komma lite vatten i prognosen men not like this! Helt galet ju.

Det kändes ju helrätt att ha bokat fintvätt av bilen… Not. Jaja, det är bra att ”byta skit” som man säger och det var bra att få bort lite asfaltsfläckar och alla insekter på fronten. När jag kom hem igen var det en mindre flod i garaget. Dörrarna är täta men så fort någon öppnade dörrarna bara vräkte det in. Man kan säga att den lilla vattenavrinningsrännan inte riktigt var tillräckligt. Det var en pöl omöjlig att hoppa över så jag tog helt enkelt av mig skorna och plaskade genom. Tur att det inte har hunnit bli så kallt än!

Jag måste säga att jag haft en skön helg. Idag har jag fått mycket gjort som legat och gnagt på samvetet och så har vi tagit det lugnt. Jag tror, peppar peppar, att magen är lite bättre också. Hänger säkert ihop med vila och och att todo-listan är lite mindre knökad.

Nu en lugn söndagskväll och mys med maken!

IMG_1523.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply