Mat

Restaurangtips London

Tänkte att jag skulle tipsa om restaurangen jag var på i lördags tillsammans med Julia och hennes man Brian. Den heter Barrafina, ligger i Covent Garden och serverar en mix av traditionella och moderna tapas. Väldigt gott och härlig stämning men ska du äta där, dyk upp i god tid så du skriver upp dig på listan. Det är populärt och kan lätt ta en och en halv timme innan du får bord. Vi väntade runt 45 minuter tror jag.

Menyn har massa gott traditionellt som sardiner, korvar, oliver och sånt. Och en del ovanligt som lammhjärna och grisöron. Hjärnan var slut när vi var där men öronen provade vi. Det var intressant. Inte speciellt gott men inte äckligt heller. Som en torrare och senigare version av bacon typ. Allt annat var supergott. Vi åt en del fisk och så provade vi kronärtskockan. Den var god! Men det bästa var nog barsnacksen. Fuet, oliver, pimientos med salt och en amuse bouche med sardin och vaktelägg.

In todo tycker jag det är väl värt ett besök och Covent Garden är supermysigt att strosa runt i och ta ett glas här eller där!

IMG_1604.JPG

IMG_1603.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply