Shopping

Victoria’s Secret öppnat i Stockholm

Så har vi äntligen fått ett Victoria’s Secret utanför säkerhetskontrollerna. Hamngatan i Stockholm har fått en egen VS och när jag kikade in så här lite efter öppning var det full kommers där inne.

Tyvärr måste jag säga att vi inte fått det VS åtminstone jag hoppats på. Hela parfymeridelen har kommit och väskor och necessärer men i klädväg finns endast en liten modul trosor. Det tycker jag faktiskt var ganska dåligt i och med att det ju är underkläderna man är ute efter när man vill handla på Victoria’s utomlands. Det här känns lite halvdant liksom.

Med det sagt tror jag säkert att det blir full fart där inne framöver. Jag gillar en hel del av deras grejer från parfymerisidan och jag är nog inte ensam!

IMG_1624.JPG

IMG_1623.JPG

IMG_1625.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply