Outfits Shopping

Fabulous shoes: Camilla Elphick

Sedan vi var små har vi lärt oss betydelsen av ett par skor. Tänker förstås på Askungen som (mer eller mindre brutalt beroende på vilken version man läser) fick sitt liv förändrat för att hon glömde kvar en sko på balen.

Camilla Elphick är en brittisk skodesigner som förändrar liv med skor. Inte så dramatiskt kanske, men hon gör skor som man ska känna sig speciell i. Hennes kollektion för SS15 heter ”You got the luck” och är inspirerad av alla turbringande saker.

“I was given a necklace featuring the word ‘lucky’ which always makes me feel special, the way shoes should do too! I wanted to create lucky shoes for women with this in mind.”

Mina favoriter i kollektionen heter just Lucky 7 och är en högklackad sandal som gjord för att känna sig oövervinnerlig. Andra glamorösa par heter Gold Dust och Black Magic. Bara namnen tycker jag gör att skorna känns lite mer spännande och till våren ska jag nog försöka mig på att leta rätt på ett par och prova dem!

10537174_548416445286532_7321249974131772327_n lucky7

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply