Allmänt Hus

Jäktad morgontimme

Jag vet inte var timmarna på morgonen tar vägen! Det är som att de går snabbare än alla andra timmar på dygnet. Jag som ändå klev upp tidigare fick helt plötsligt superbråttom och hann inte ens äta frukost. Tur att vi har proviant på kontoret!

Det har annars varit en bra fixarhelg. Erik och jag har lyckats bestämma oss för matbordslampor, kommer ett separat inlägg på det senare, vi har satt upp en ny gardinskena i vardagsrummet och fixat med pressening som vi ska slå in utemöblerna i för vintern. Och så hann jag med ett besök hos min svägerska med familj. Hon hade en symaskin som hon räddat som jag ska använda till gardinprojekt i höst. Känns som en bra todo-lista för att fira att vi bott i huset ett år!

Så här såg jag ut i lördags när vi åkte ut på vårt fixar-race!

IMG_1902.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply