Mat

Vem sa att grillsäsongen var över?

Det är måndag och vi är pigga och raska, eller hur? 😉

Äsch, det där var för klämkäckt.

I alla fall. Igår kväll tog vi tillbaka lite sommarkänsla genom att dra igång grillen till middag. Erik kom med förslaget grillspett när vi hade den sedvanliga jag-vet-inte-vad-jag-är-sugen-på-diskussionen när vi satt i bilen på väg till affären. Sagt och gjort.

Det blev supergott! Man borde grilla mer, det går ju faktiskt fortare än att laga mat på spisen och så blir det ju nyttigare eftersom man inte använder så mycket fett, förutom i såserna då (såklart vi åt bea). Vi fick dessutom fint sällskap i form av Renske som tittade förbi en sväng innan hon åker hem till Holland imorgon.

Söndagsmiddag med vänner – bästa!

IMG_2013.JPG

IMG_2014.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply