Skönhet

Curls issues

I förra veckan köpte jag lite nya stylingprodukter från Toni&Guy för att lockarna skulle skulle hålla lite bättre. En kompis tipsade om spraygel coh saltvattenspray så jag bestämde mig för att testa. Och ehm, det är säkert ett visst handhavande-error här, det blev inte bra.

Jag upplevde båda sprayerna som för blöta. De liksom kladdade ner håret och gjorde det konstigt att jobba med. Jag gillar torrare produkter tror jag. Jag ägnade alldeles för mycket tid åt håret i morse. Hann inte ens äta frukost för att jag var tvungen att fixa till det som sprayprodukterna saboterade. Det slutade i att jag hade en sida som blev bra och en som blev kaos. Och nu har jag satt upp håret i tofs för det såg helt enkelt inte bra ut. A lot of fuss for nothing alltså.

2014-10-28 08.35.13-1 2014-10-28 08.45.37-1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply