Mat

Glutentest inför fredag

Nu har jag kört glutenfritt i en månad. Har det gjort någon skillnad?

Nej, jag tycker inte det faktiskt. Jag har haft bra dagar och riktigt dåliga dagar, precis som när jag åt gluten regelbundet. Det enda som hänt är att jag tyckt synd om mig själv för att jag varit dålig och och inte kunnat äta mat jag tycker om (för glutenintolerans är jäkligt begränsande) och då vräkt i mig allt onyttigt som inte innehållit gluten. Så istället för att få en mycket bättre kosthållning, som många får av att go gluten free, har min blivit synnerligen sämre. Det är ju inte gluten i choklad till exempel!

I alla fall, på fredag ska jag äntligen göra gastroskopi och förhoppningsvis få lite svar på hur det står till med hälsan egentligen. Därför tänkte jag ge dem lite att kolla på. Om det nu är gluten som är boven i alla fall vill jag att det ska synas. Tydligen dödar gluten flimmerhår för den som är intolerant och om mina hår växt tillbaka något under den här månaden vill jag döda dem såpass att läkaren tydligt kan se. Inga halvmesyrer liksom. Därför har kvällsmålet har bestått av vanliga, hederliga smörgåsar. Får väl se vad reaktionen blir!

IMG_2036.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply