Allmänt

Ett par timmar senare…

…har jag återhämtat mig och slutat sluddra osammanhängande. Det gick väldigt bra i morse, jag var in and out på under en timme och de var väldigt duktiga där på Sollentuna Specialistklinik. Alla tog så väl hand om mig så!

Jag är väldigt glad att jag fick narkos, den där kameran ser ut som något ur The Matrix. Kände inget av själva undersökningen och är bara lite öm i halsen nu. Lite som att man är lite förkyld bara.

Vad är då fel på mig? Helt glasklara svar fick jag inte men en liten del av pusslet beror på bråck på magmunnen. Det är tydligen väldigt vanligt men inte alla som har det får besvär. Jag har fått piller jag ska äta i åtta veckor och utvärdera effekten av. Hoppas det kommer ge lite effekt. Tänk om en kunde blåsa på med lite träning igen!

Positivt är också att magen inte uppvisar några som helst problem med gluten – YAY! Så skönt för det är sjukt svårt att inte äta. Finns i allt (och allt som är gott…!).

Med det tänkte jag ta fredag! Bjuder på en bild från en Halloween-inspirerad outfit tidigare i veckan. Ha en mysig fredagskväll hörrni och glöm inte att det är trick or treat ikväll!

IMG_2070.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply