Allmänt

Movember!

Oktober är den rosa månaden då vi uppmärksammar bröstcancer och gör vad vi kan för att samla in pengar till forskningen. Det ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag har både nära, kära och bekanta som drabbats.

Men november är en minst lika viktig månad. Den här månaden uppmärksammar vi män och prostatacancer. Jag har tyvärr även nära och kära som drabbats av prostatacancer och därför är det viktigt att vi samlar oss kring detta. Grabbarna kör mustasch för att sätta frågan i fokus men det kan inte jag riktigt av olika anledningar (dålig skäggväxt är den mest uppenbara). Däremot tänker jag heja på mina kollegor som bildat lag och under hela november ska låta muschen växa. Kolla in deras lag här och donera en slant. Det ska jag göra!

Bild 2014-11-03 kl. 09.40

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply